Muziekopleidingen

Geïnteresseerd in een muziekopleiding?

Het METROPEELORKEST biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Ook geeft zij gedurende de opleiding ondersteuning en begeleiding.
Enkele mogelijkheden op een rij........

Basisvorming muziek

Vanaf groep 3/4 basisschool kan er al begonnen worden met "basisvorming muziek"'. Deze opleiding is de opvolger van de traditionele blokfluitles. Bij "basisvorming muziek" komen naast de blokfluit meerdere aspecten aan bod met name ritmische oefeningen, klank, zang, concentratie, geheugentraining en stimulans samenspel. Dit zorgt voor extra uitdaging en afwisseling tijdens de lessen, wat weer ten goede komt aan de muzikale ontwikkelingen van het kind. Dat het bespelen van een instrument en het maken van muziek een belangrijke bijdrage levert aan de algemene ontwikkeling is al heel lang bekend. Kijk ook maar eens op www.brabantse-muziekbond.nl

Muziekopleiding voor koperblaasinstrument, saxofoon of slagwerk

Met deze opleiding leer je een koperblaasinstrument naar keuze bespelen; bugel, trompet, trombone, hoorn of bariton. Lijkt een saxofoon je leuker, dan is ook dat mogelijk. Of is slagwerk misschien iets voor jou? Gewoon ..............uitproberen!

Gitaar en Keyboard

In onze orkestsamenstelling is ook ruimte voor gitaar en keyboard, dus kijkend naar de toekomst.....

Herintreders...

Uiteraard staat het METROPEELORKEST ook open voor "herintreders". Heb je voorheen in een orkest gespeeld, ben je gestopt en wil je toch de draad weer oppakken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier op de  contact pagina,
of direct via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

 


TOP